Asta nu se mai vindea în România: centura unui mare oraș

Speranța de finalizare a centurii Bacăului a fost aruncată în aer chiar pe 1 aprilie 2017, când Eko Insaat Ve Tic As a anunțat că renunță la contract, fix la doi ani după semnarea acestuia.

 

„Oprirea proiectului constituie o imprejurare nedorita si nefericita pentru societatea noastra, care are deplina intelegere a importantei regionale a acestui proiect de investitii, motiv pentru care ne-am exprimat repetat intreaga disponibilitate pentru o cat mai rapida si facila predare a santierului si conservare a lucrarilor, astfel incat atribuirea noului contract si astfel executia lucrarilor sa poata interveni cat mai rapid”, a anunțat firma din Turcia, în iunie, într-un comunicat de presă transmis prin intermediul unei case de avocatură.

 

Fierul beton pus în primăvară se taie cu aparatele de sudură

 

Eko Insaat Ve Tic As deține încă baza de la ieșirea din Bacău spre Holt, unde acum se depozitează fierul beton tăiat de pe șantier. Practic, joi dimineață, în comuna Săucești, în locul în care în proiect este prevăzut un pod, fierul beton era tăiat cu aparate de sudură și încărcat în mașinile REMAT Vrancea. La fața locului, nu era niciun oficial al firmei, doar un paznic, aflat și el în preaviz.

 

Citește mai departe pe ZIARUL DE BACĂU.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed