IKEA a lansat noul catalog. Tema centrală: camera de zi, folosită de 8 din 10 români ca dormitor

Noul catalog lansat astăzi, 17 august, de retailerul IKEA vine cu provocarea de a transforma camera de zi în ce ne dorim: discotecă, cinema sau loc de relaxare cu prietenii.

 

Tema anuală, „Mai mult timp pentru tine”, pornește de la spațiul de acasă în care oamenii își fac timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi: este locul care se transformă în sală de sport pentru Pilates pe covor, în teatru pentru repetițiile de serbare, în cinema pentru maratoanele de seriale sau în grădină pentru plantele de apartament.

 

Un studiu realizat de IKEA printre vizitatorii magazinului din Bucureşti arată că pentru 8 din 10 români camera de zi este şi cameră de dormit. Pentru aproape jumătate dintre ei, aceasta este principala cameră de dormit, iar pentru cealaltă jumătate este un spațiu în care dorm ocazional prietenii sau alți membri ai familiei.

 

În ultima lună, o suprafaţă de circa 1.500 de mp din magazin a fost reamenajată, în urma unei invesitţii de 100.000 de euro. Clienţii au la dispoziţie şapte noi camere de unde se pot inspira.

 

Cât despre preţuri, Violeta Neniţă, directorul magazinului IKEA din Băneasa, spune că au fost menţinute la nivelul celor din catalogul de anul trecut.

 

Citește mai departe pe ECONOMICA.NET.

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed