„Carnea, ca să fie frumoasă, se dă cu nitriţi”

Medicii spun că alimentaţia are un rol important în preîntâmpinarea cancerului. La ora actuală, potrivit studiilor specialiştilor, aproximativ 80% din produsele alimentare care se ambalează conţin organisme modificate genetic iar produsele din carne procesate conţin foarte mulţi conservanţi chimici, doar pentru a le face aspectuoase la raft, neglijându-se sănătatea consumatorului

Carnea frumoasă din galantare, risc mare de cancer
“Toată carnea din galantare, ca să fie frumoasă, adică să aibă aspect comercial, se dă cu nişte nitriţi, o substanţă cu amină, care dă nitrozamina, dovedită a fi substanţă cancerigenă. Şi atunci, orice om care cumpără carne de la galantare are un risc de cancer foarte mare, pentru că prospeţimea şi frumuseţea cărnii este dată de această substanţă chimică. Cum poate fi sănătos un salam care costă mai puţin decât materia primă?”, spune medicul nutriţionist Virgiliu Stroiescu.

Citeste mai mult: adev.ro/nrcwk7

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed