x


 • EUR
  4.5333
  USD
  4.1453
 • 14° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  0 km/h
  Umiditate

  85%
  Presiune

  34067 hPa
string(8) "justitie"

Europarlamentar: Sebastian Ghiță se va întoarce în țară și va face multe dezvăluiri importante

Dispariția lui Sebastian Ghiță la finalul lunii decembrie a fost unul dintre subiectele care a ținut atenția presei în ultimele luni. Acest lucru a fost ajutat și de faptul că fostul deputat a lăsat în urma lui mai multe înregistrări în care face dezvăluiri spectaculoase despre Laura Codruța Kovesi și Florian Coldea, dezvălurii care au dus la înlăturarea lui Coldea din SRI și care au lovit puternic în încrederea de care se bucura șefa DNA.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 20.03.2017, 18:38 | Actualizat: 20.03.2017, 18:38

Cu toate că au trecut aproximativ 4 luni de la momentul dispariției, autoritățile nu au reușit încă să îl localizeze pe acesta pentru a îl readuce în țară, numeroase speculații apărând despre posibile locații.

 

Europarlamentarul Norica Nicolai anunță însă că Sebastian Ghiță se va întoarce singur și de bună voie înapoi și că va face multe dezvăluiri importante atunci când va vorbi din nou.

 

„Cred că domnul Ghiță va veni întocmai și la timp. Va veni când sistemul de forță va pregăti o lovitură. Este, poate, în afara țării, poate fi și pe teritoriul acestei țări în afara țării. Va spune ce va trebui să spună. Această tăcere nu va fi de bun augur pentru cei care se tem că va vorbi despre ei”, a declarat Norica Nicolai, potrivit știripesurse.ro.

 

Cu toate acestea, dacă Sebastian Ghiță se va întoarce nu va fi bine primit deoarece pe numele său au fost deja emise două mandate de arestare.