Povestea EȘECULUI unui restaurant de lux din Dorobanți

Pe 4 martie 2015, Dragos Panait inaugura restaurantul The Beef Club, pozitionat premium, deschis dupa o investitie de 500.000 de euro, vizavi de TVR. Desi Calea Dorobantilor este vazuta ca o zona unde se intalnesc bogatii si desi antreprenorul a facut studii de piata, el recunoaste ca a gresit intr-un singur aspect: cina. Locatia nu se afla intr-o zona cu trafic care sa genereze clienti la cina, asa cum se intampla de exemplu cu celalalt restaurant al sau, Red Angus, din Centrul Vechi.

 

„Noi am vrut o stea Michelin si este foarte greu sa o iei. Am luat bucatari de Michelin, cheful este italian venit din Singapore. Salariile pe bucatarie treaceau de 20.000 euro lunar. Cu toate ca am facut foarte multe studii inainte, am gresit intr-un singur aspect: cina. E zona in care nu ai cina. A fost o greseala a noastra pentru ca noi am vrut sus sau deloc”, a povestit Dragos Panait, intr-un interviu acordat wall-street.ro anterior.

 

Citește mai departe pe WALL-STREET.RO.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed