x


 • EUR
  4.4302
  USD
  0.1859
 • 29° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  8 km/h
  Umiditate

  51%
  Presiune

  1016 hPa
string(7) "telecom"

RCS & RDS numeşte un vicepreşedinte de la una din companiile pe care le-a preluat

RCS&RDS, una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii din România, l-a numit pe Niculae Pleşa, 42 de ani, în funcţia de vicepreşedinte pentru operaţiuni comerciale şi de marketing, începând cu luna octombrie. Pleşa a fost directorul general al companiei InfoGate Telecom, pe care RCS&RDS a achiziţionat-o integral.

Author: Roxana Zega | Sursa: Money.ro | Publicat: 19.11.2009, 10:54 | Actualizat: 19.11.2009, 10:54
Noul vicepreşedinte va coordona strategiile şi politicile comerciale şi de marketing pentru toate cele 5 linii de business ale RCS & RDS: televiziune prin cablu şi prin satelit Digi TV, internet Digi Net, telefonie fixă Digi Tel, telefonie mobilă Digi Mobil şi televiziunea cu profil sportiv Digi Sport, au anunţat oficialii companiei.

Pleşa are o experienţă de peste 14 ani în industria telecomunicaţiilor şi în management, lucrând pentru companii precum InfoGate Telecom, 2K Telecom, AccessNet International S.A., CableVision, Comunicaţii Naţionale Mobile, în cadrul unora dintre ele fiind şi acţionar majoritar.

„Am decis să accept propunerea de a conduce un sector atât de important din cadrul RCS & RDS şi de a creşte agresiv vânzările acestei companii care înregistrează deja cifre de afaceri de sute de milioane de euro”, a spus Pleşa.

RCS & RDS are peste 2,5 milioane de abonaţi la serviciile de televiziune prin cablu şi prin satelit, iar ca furnizor de Internet are peste un milion de utilizatori unici.

Operatorul de telecomunicaţii are 6500 angajaţi şi dispune de un număr de peste 200 puncte de prezenţă la nivelul întregii ţări. RCS & RDS furnizează servicii de telecomunicaţii şi în Ungaria, Cehia, Slovacia, Croaţia şi Serbia.