Un business la care nu v-aţi gândit, dar care se dovedeşte extrem de profitabil

„În general, creşterea cererii de paleţi se observă atunci când o companie îşi extinde producţia fie datorită creşterii cererii domestice sau de la export pentru produsele existente, fie prin introducerea de noi produse pe piaţă. Domeniile în care se poate observa o creştere a cererii de paleţi sunt băuturile, produsele de curăţenie, făină, zahăr, ulei şi ambalaje“, spune managerul, care conduce businessul local al australienilor de la CHEP.
Compania deţine în România două centre de depozitare la Ploieşti şi la Timişoara.
În depozitul din Ploieşti, cu o suprafaţă interioară de 2.000 de metri pătraţi şi exterioară de 12.000 de metri pătraţi,  se realizează atât inspectarea, cât şi recondiţionarea paleţilor. Centrul de suport din Timişoara, inaugurat recent, este menit să deservească clienţii companiei din vestul ţării şi are o capacitate de stocare de 10.000 de paleţi la o suprafaţă interioară de 1.000 de metri pătraţi.

Gabriel Andronescu spune că anul 2014 a fost unul bun din perspectiva businessului, astfel că CHEP România a ajuns la circa 22 de milioane de lei, cu 50% mai mult decât în anul precedent, arată datele de la mfinante.ro.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed