AcasăGeneral1 iunie în București. Ce facem de Ziua Copilului. Idei de activități...

1 iunie în București. Ce facem de Ziua Copilului. Idei de activități distractive pentru cei mici și nu numai

Ce facem de Ziua Copilului.1 iunie poate fi un prilej de bucurie pentru toate vârstel căci  este sărbătoare legală în România, începând din 2016. După doi ani de restricții, zeci de evenimente sunt organizate în scop distracțiv dar și pentru a încuraja părinții să petreacă mai mult timp cu copiii lor.

Parada Micilor Bicicliști (Bulevardul Kiseleff) Pe lângă competiția consacrată, Parada are ca scop promovarea mersului pe bicicletă în rândul celor mici și învățarea regulilor ce trebuiesc respectate.

1uniFest (Parcul Alexandru Ioan Cuza) Între orele 9.00-20.00, postul de radio Itsy Bitsy invită la o serie de manifestări cu intrarea liberă (spectacole de teatru, dans și ateliere)

Ziua Porților Deschise la Aerocluburi Micilor pasionați de aviație li se vor prezenta flota aeroromurilor din București, Baia Mare, Pitești, Sibiu, Suceava, Iași ori Craiova ori Cluj Napoca.

Ziua Porților Deschise la Palatul Parlamentului (10.00-16.00) Mai multe săli din parlament vor putea fi vizitate gratuit. ălile care pot fi vizitate sunt cele în care se desfășoară activitatea parlamentară, respectiv „I.I.C. Brătianu”, „Take Ionescu”, „Unirii”, „Al.I. Cuza”, „I.G. Duca”, „Mihai Viteazul”, Cabinetul președintelui Camerei Deputaților, sala de plen, Galeria presei, Galeria de onoare, „Nicolae Iorga” și „Nicolae Bălcescu”.

Florin Calinescu spune adio televiziunii. Se relanzează în mediul online

Poliția Română, Jandarmeria Română, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență și alte structuri ale MAI vor amenaja standuri expoziționale, unde copiii vor putea vedea materiale, echipamente, dar și autospeciale folosite în activitatea zilnică (elicopetere motociclete, dresaj canin)

1 iunie în București. Ce facem de Ziua Copilului. Idei de activități distractive pentru cei mici și nu numai

Concert Gașca Zurli (Arenele Romane)

Gașca Zurli își propune ceeeel mai mare spectacol Zurli din istoria acestei trupe. ”De 1 iunie vrem să urcăm pe scenă cu toate personajele, toate mascotele și să le pregătim celor mici cea mai frumoasă surpriză, pentru că de 1 iunie și părinții, și copiii și bunicii sunt Zurli”, a transmis Mirela Retegan, ”Tanti Prezentatoarea” totodată creatoarea popularului teatru.

Bookfest (Romexpo) pregătește mai multe lansări de cărți pentru copii dar și reduceri semnificative

Evenimente pentru copii în mall-urile Bucureștene Veranda Mall, AFI Cotroceni, Centrul Comercial Drumul Taberelor, Liberty Mall pregătesc ateliere de picture, modelaj și spectacole

Teatre

Musicalul „Păcală şi Tândală”, la Palatul Naţional al Copiilor

„Clasic e fantastic – Copilăria lui Mozart”, la Teatrul Odeon

„Cartea cu jucării” de Tudor Arghezi, la Teatrul Evreiesc de Stat

„Prințesele fermecate”, la TNB

„Lampio și grăuntele de lumină”, la Teatrul Stela Popescu

„Ursul păcălit de vulpe”, la Improteca

„Cei 3 purceluși”, la FF Theatre din Centrul Vechi

Multimilionarul american Dragoș Sprânceană și-a botezat fetița la Mamaia. Loredana, Theo Rose într-o petrecere de peste 100.000 de euro

 

 

Ultimele Articole