AcasăNEWS14.000 de dolari, salariul lunar pentru cei care stârpesc șobolani în New...

14.000 de dolari, salariul lunar pentru cei care stârpesc șobolani în New York. Cine se bagă?

Biroul primarului Eric Adams caută un „director de atenuare a efectelor rozătoarelor” sau țar al șobolanilor, așa cum îl numesc mulți, pentru a lupta împotriva rozătoarelor care au împânzit orașul.

Job-ul de la Primăria New York este descris ca fiind un loc de muncă 24 de ore din 24, 7 zile din 7, care necesită rezistență și abilități de scenă pentru locuitorii orașului cu o „atitudine de spadasin, umor viclean și o aură generală de dur”.

Printre responsabilități se numără elaborarea de strategii de atenuare a șobolanilor, gestionarea proiectelor și a inițiativelor politice în cadrul agențiilor din oraș și conducerea de pe front cu tehnici practice de exterminare.

„Șobolanii vor urî acest anunț de angajare. Dar 8,8 milioane de newyorkezi și guvernul orașului dumneavoastră sunt gata să lucreze cu dumneavoastră pentru a reduce populația de șobolani, a crește curățenia și a preveni molima”, se arată în anunțul de angajare.

Oricine va fi ales pentru acest rol ar putea fi plătit cu până la 170.000 de dolari pe an (circa 14.000 de dolari pe lună), potrivit Dailymail.com.

Apariția șobolanilor a crescut considerabil în ultimii ani, iar plângerile la numărul de telefon al serviciului pentru clienți al orașului au crescut cu 67% față de 2019.

Se estimează că există aproximativ două milioane de șobolani care se târăsc pe străzile și în metrourile orașului, adică aproximativ unul la fiecare patru newyorkezi.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.