AcasăGeneral2.000 de dolari, cea mai scumpă masă la McDonald's! Cum a fost...

2.000 de dolari, cea mai scumpă masă la McDonald’s! Cum a fost posibil

Un pasager care a sosit în Australia din Indonezia a fost amendat cu aproape 2.000 de dolari americani după ce a fost prins cu două sandvișuri McMuffin şi un croissant cu jambon în rucsac de către poliţiştii de frontieră.

Câinele Zinta a adulmecat rapid sandvișurile transportate ilegal pe aeroportul Darwin din Australia, ceea ce i-a adus bărbatului o amendă usturătoare, au declarat luni autorităţile.

“Aceasta va fi cea mai scumpă masă la McDonald’s pe care acest pasager a avut-o vreodată”, a declarat ministrul australian al Agriculturii, Murray Watt, citat de Agerpres.

Australia dispune de o legislaţie foarte strictă în materie de biosecuritate, destinată să protejeze importanta industrie agricolă a ţării de potenţiali dăunători sau boli.

Autorităţile australiene sunt în prezent în alertă maximă în urma unui focar de febră aftoasă în Indonezia, iar toate importurile de carne din această ţară sunt monitorizate. Boala nu prezintă niciun risc pentru oameni, însă este o afecţiune virală gravă şi foarte contagioasă pentru animale.

În valoare de 2.664 de dolari australieni, amenda este echivalentă cu costul a 567 de sandvișuri McMuffin în Sydney sau cu mai multe zboruri dus-întors către Bali.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.