AcasăActualitate3 ceasuri de lux pe care ți le poți cumpăra cu banii...

3 ceasuri de lux pe care ți le poți cumpăra cu banii pe care i-ai fi dat pe un Apple Watch 7

3 ceasuri de lux pe care ți le poți cumpăra cu banii pe care i-ai fi dat pe un Apple Watch 7. Prețurile noului Apple Watch 7 nu sunt pentru orice fel de buzunare, însă cei care sunt dispuși să plătească mii de euro trebuie să știe că au și alte alternative.

Apple Watch Edition, cea mai mare versiune a popularului smartwatch recent lansat, vă va oferi o sumă între 10.000 și 17.000 de dolari, însă nu toată lumea este dispusă să plătească aceste prețuri.

Iată însă ce alte alternative aveți:

TAG Heuer Monaco CAL5110.FC6265 – 10.770 de dolari. Acest model are un cadran albastru și portocaliu, cu cusături portocalii pe cureaua din piele neagră. Este rezistent la apă până la 100 de metri, iar Sapphire Crystal protejează ceasul de zgârieturi. Poate fi al tău pentru o sumă de 10.770 de dolari.

Patek Philippe Calatrava – 19.360 dolari este o altă alternativă. Are o carcasă de aur alb de 18k cu cristal Sapphire Crystal rezistent la zgârieturi și o curea din piele aligator negru, acest ceas Patek Philippe este un lux clasic. MSRP-ul inițial era aparent la nord de 20.000 de dolari, așa că ai obținut acest tip pentru o fură la doar 19.360 de dolari.

Ballon Bleu de Cartier – 15.000 de dolari, prezintă 18k de aur roz, care amintește de Apple Watch Watch de 18k de aur. Designul este elegant, cu un indiciu de albastru intens pe mâinile ceasului, împreună cu atingerile de aur de trandafir, și ar fi în egală măsură acasă pe o încheietură masculină sau feminină. Marca Cartier se află în față și se află pe fața ceasului – și dacă nu strigă sofisticarea, cifrele romane ar trebui să facă treaba.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.