48 de campanii înscrise la Effie 2010

Câştigătorii premiilor Effie vor fi anunţaţi în cadrul Galei de Premiere care va avea loc joi, 10 iunie, începând cu orele 19:00, la Opera Română. După Gala de premiere, câştigătorii vor putea fi sărbătoriţi în cadrul unui after party la Club Tribute oferit de URSUS.

Pe 9 iunie 2010, la sediul IAA, James Miller, Head of International Planning AMV BBDO, presedintele juriului Effie 2010, va susţine seminarul The Future of Effective Communications. În cadrul acestui seminar se va discuta despre modul în care aşteptările vizavi de eficienţă şi măsurarea acesteia se schimbă în contextul comunicării actuale, folosind diverse exemple de publicitate eficientă. Participarea la seminar este inclusă în preţul invitaţiei pentru Gala Effie 2010.

Premiile Effie reprezintă un eveniment unde întreaga industrie de advertising se întâlneşte într-un punct comun: cel al eficienţei în materie de rezultate. Effie reuneşte cele mai recunoscute agenţii din branţă, clienţii şi researcherii pentru a celebra eficienţa colaborării, tradusă în cifrele de vânzare.

Effie este un festival internaţional sub licenţa AMA New York. În România, Effie este un proiect derulat de International Advertising Association (IAA) în parteneriat cu Uniunea Agenţiilor de Publicitate din România (UAPR) şi organizat, pentru al patrulea an consecutiv, de agenţia Millenium Communications.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed