5 accesorii esențiale pentru călătoriile de business

0
48

Perioada concediilor a luat sfârșit, însă oamenii încep să călătorească în scop de business. Evident, bagajul pentru aceste trip-uri scurte este mult mai sumar, însă este important să iei cu tine lucruri esențiale, de care ai cu adevărat nevoie. Pornind de la elementele de ținută până la accesorii pentru business, iată ce nu ar trebui să-ți lipsească din arsenalul de călătorie.

În primul rând, atunci când mergi la întâlnire cu potențiali clienți sau parteneri de business, ai nevoie de o ținută formală cu un ușor aer relaxat, pentru a facilita comunicarea dar, care, în același timp, imprimă seriozitate și încredere. O pereche de pantaloni slim cu dungi subțiri, o cămașă Oxford lăsată descheiată la primul nasture și un sacou într-o nuanță neutră, în contrast cu pantalonul reprezintă un exemplu de ținută de călătorie cu care te poți prezenta direct la întâlnirea de business. Acum, însă, vin accesoriile, al căror rol este esențial pentru accentul final al ținutei și pentru a arăta atenția ta pentru detalii.

Ceasul de mână este un accesoriu definitoriu pentru ținuta de business. Poți alege un model cu o curea din piele și mecanism automatic, ce se întoarce prin mișcarea mâinii. Ceasul denotă stil, de aceea ai nevoie de un model de la un brand premium, dedicat. Evită modelele create de branduri de modă, pentru că nu au acea notă de stil. Acestea sunt potrivite pentru ținutele casual sau de timp liber.

Telefonul smart este un accesoriu pe care îl afișezi poate cel mai mult. În egală măsură este cel mai util accesoriu de business pentru că, pe lângă faptul că te ține în contact cu partenerii, îndeplinește și rolul de agendă de lucru, îți oferă acces la mail-uri în timp util și te ajută să ajungi ușor unde ai nevoie prin aplicații specifice. Poți opta pentru un telefon Huawei care îți oferă acces la foarte multe aplicații utile și a cărui baterie ține destul de mult.

Stiloul, un accesoriu rafinat, este esențial pentru imaginea ta. Renunță la ideea de a avea un pix pentru semnarea contractelor sau pentru notițe. Alege un stilou rafinat care transmite rafinament și profesionalism. Poți alege un model de la un brand premium sau poți opta pentru o piesă personalizată. Un stilou va arăta că ești atent la detalii fine și că, pentru tine, imaginea contează, iar în egală măsură va transmite profesionalism și seriozitate. Optează pentru un model negru, bordo sau argintiu.

Suportul cu cărți de vizită este un alt accesoriu esențial în călătoriile de business. Acesta poate fi din piele neagră sau din metal argintiu sau negru mat, pentru un plus de stil. Chiar dacă toate contactele se transferă electronic, stilul clasic, cu cărți de vizită inspiră mai multă încredere și profesionalism.

Un modem portabil este un gadget care te va ajuta să eviți taxarea în serviciul roamnig sau cumpărarea altor cartele SIM, mai ales dacă mergi într-o țară dinafara UE. Cu ajutorul acestui modem wifi te poți conecta în videoconferințe sau poți accesa serviciile de care ai nevoie.