5 metode eficiente prin care poți scoate verigheta sau inelul de logodnă de pe deget dacă s-a blocat

5 metode eficiente prin care poți scoate verigheta sau inelul de logodnă de pe deget dacă s-a blocat. Uneori, o verighetă sau un inel de logodnă blocat pe deget nu este o situație prea plăcută.

Există însă metode simple prin care îți poți scoate verigheta de pe deget, fără prea multe bătăi de cap. Una dintre cele mai simple este metoda cu apă rece.

Ține mâna într-un bol cu apă rece şi gheaţă, timp de aproximativ 10 minute. Apa rece ajută la dezumflarea mâinilor, iar efectul este aproape imediat. Vei putea scoate bijuterie fără nicio problemă.

A două metodă este apa și săpunul. Trebuie să adaugi mai mult săpun, pentru a avea succes în încercarea de a scoate inelul.

O altă metodă este cea cu ață. Tot ceea ce trebuie să faci este să te legi strâns în jurul degetului, iar când ajungi la inel, introdu ața prin inel. Poți aplica puțină cremă pe ață pentru a aluneca mai bine, dar funcționează la fel de bine și fără. În continuare trage de capătul aței câțiva centimetri și scoate inelul.

Poți apela și la cremă. Degetul unde este blocată verigheta trebuie masat cu cremă, iar mai apoi inelul va ieși. Poate fi utilizată și vaselină, uleiul, dar și șamponul.

O altă metodă puțin știută este ridicarea mâinii. Ține mâna ridicată deasupra capului timp de câteva minute, apoi trage de inel și încearcă să îl răsucești ușor pe deget.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri