AcasăActualitate5 rutere pe care să le cumperi de pe eMag ca să...

5 rutere pe care să le cumperi de pe eMag ca să ai cea mai mare viteză în casă

5 rutere pe care să le cumperi de pe eMag ca să ai cea mai mare viteză în casă. Vrei o viteză mai mare la internet acasă? Trebuie să îți schimbi ruterul, iar la Emag poți alege dintr-o gamă largă de produse cu prețuri destul de accesibile, având în vedere opțiunile oferite.

Asus RT-AC85P, care costă pe Emag 349 de lei ar putea fi o bună alegere pentru complementarea unui PC cu performanțe de top, sau un smartphone de ultimă generație.

Echipamentul cu design optimizat pentru folosirea eficientă a spațiului disponibil pentru instalare pune la dispoziție patru porturi Gigabit LAN, conector USB 3.0 pentru partajarea de fișiere de pe un dispozitiv de stocare extern și trei antene performante pentru gestionarea conexiunii wireless.

O altă opțiune este , D-LINK AC1200 COVR-C1202, care costă 799.99 Lei, în funcție de perioada în care vreți să îl achiziționați, căci ofertele sunt la ordinea zilei la Emag.

Acesta este un pachet format din două dispozitive compacte (Router Wi-Fi + Acces Point). Cele două se detectează automat și pot fi configurate pentru afișarea unei singure rețele wireless (una pentru banda de 5GHz și încă una pentru cea de 2.4GHz).

Echipamentul este ideal pentru apartamente și case unde acoperirea unui singur echipament de rețea nu cuprinde și zonele periferice (ex. balcon, baie, camera aflată în plan îndepărtat). Vitezele de transfer promise sunt de până la 1200Mbps în modul Wi-Fi AC de 5GHz.

TP-Link Archer AX6000 costă 1500 lei pe Emag este o soluție elegantă și performantă. Echipamentul compatibil 802.11ax (cunoscut si ca Wi-Fi 6) poate atinge viteze de 1148 + 4804 Mbps, însă principalul său avantaj este latența foarte mică a conexiunii și puterea sa de procesare care îi permite să gestioneze un număr impresionant de dispozitive conectate simultan.

Este de până la patru ori mai rapid decât alte routere Wi-Fi AC obișnuite.

AC1750 TP-Link Archer C7 costă 418 lei și este o alegere foarte populară datorită raportului preț/performanță oferit. Router dual band, Archer C7 se prezintă într-o carcasă din plastic negru-lucios luând forma unui arc de cerc.

Dispozitivul permite găzduirea a până la patru reţele Wi-Fi simultan în benzile de 2.4GHz şi 5GHz, două dintre acestea fiind adresate vizitatorilor şi izolate de reţeaua personală.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.