Guvernul atribuie terenul pentru Spitalul Metropolitan care se va construi în zona Pipera

„Un pas important este și pentru Spitalul Metropolitan din București. Astăzi vom adopta printr-un act normativ acordarea terenului pentru ca acest spital metropolitan despre care s-a discutat atât în ultima perioadă și pe care sunt convinsă că locuitorii municipiului București, dar și cei din provincie, îl doresc foarte mult să poată deveni realitate”, a declarat Dăncilă în debutul ședinței Executivului.

 

 

Consiliul General al Muncipiului Bucureşti (CGMB) a votat, în februarie, preluarea autobazei RATB Pipera, de către Primăria Capitalei, pentru construirea Spitalului Metropolitan. Potrivit primarului general, Gabriela Firea, invesţia pentru Spitalul Metropolitan ar putea fi de 300 de milioane de euro.

 

 

Spitalul Metropolitan va fi construit pe şoseaua Pipera, potrivit Primăriei Generale, pe un teren al TVR.  Astfel, Guvernul urmează să emită o hotărâre pentru transmiterea din domeniul public al statului și administrarea Societății Române de Televiziune (SRTv) în domeniul public al Municipiului București și administrarea CGMB a unui imobil situat în Șoseaua Pipera nr. 63-65, în vederea realizării Spitalului Metropolitan.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed