Peţitoarea care însoară germani cu românce. O afacere de peste 5 miliarde de euro ANUAL!

 Site-urile și aplicațiile de dating sunt pline de oameni care plătesc pentru a-și găsi iubirea. Peste 60 de milioane de utilizatori din întreaga lume speră ca partenerul ideal să se afle la un click distanță. Același click îi poate arunca însă, pe mâna proxeneților, tâlharilor sau dubioşilor. 

 

Serviciile matrimoniale, ultima speranţă a celor singuri

 

Suntem tot mai singuri. Potrivit unei cercetări de piaţă efectuată de Euromonitor Internațional, numărul persoanelor care locuiesc singure, la nivel global, cunoaște în prezent o adevărată explozie. Dacă, în anul 1996, aproximativ 153 de milioane de oameni locuiau singuri, în 2016, numărul lor a ajuns la 277 de milioane – o fulminantă creștere cu 55 de procente. Și asta pentru că viața este tot mai stresantă, iar marea iubire nu apare întotdeauna ușor, dacă nu ai timp și nici nu știi unde să cauți. Sau dacă, pur și simplu, aștepți ca dragostea să cadă din cer.

 

Antoinette Hambitzer, patron agenţie matrimonială: Primesc mailuri, aaa sau sms-uri de la femei de 50-60 de ani, care îmi scriu toate la fel, în sensul: vai, mi-am jertfit toată viață pentru un soț care nu m-a respectat, și-a bătut joc de mine, am lucrat, mi-am ținut copiii, acum au terminat facultatea, acum e rândul meu ca să fiu fericită. Și le răspund foarte sec: acum este mult prea târziu. Pentru că aceste femei sunt femeile de astăzi de 30-35 de ani, de care mă rog să vină și le ofer șanse și refuză. Își bat joc de aceste șanse.

 

Antoaneta Hambitzer a fugit din România în anul 1986, în Germania de Vest. S-a întors după căderea comunismului cu o idee sexy de afacere, într-o țară rușinoasă în care, până în 1989, multe căsătorii erau aranjate, nu exista pornografie, iar sexul era un subiect tabu. Și-a deschis o agenție matrimonială și a început să mărite fete românce cu nemți singuri și înstăriți. A dat lovitura!

 

mai multe, pe digi24

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed