Dăncilă, suspectată că îl lasă pe Vâlcov să conducă ședințele de guvern. Se cer stenogramele ședințelor

Viziteu susține că potrivit unor informații apărute în presă pe surse şedinţele de guvern sunt conduse de fapt de Darius Vâlcov, nu de prim-ministrul Viorica Dăncilă.

 

„Ţinând cont că şedinţele de guvern, în lipsa prim-ministrului, pot fi conduse doar de vicepremierii desemnaţi, am trimis o solicitare, către Guvernul României, conform regulamentului Camerei Deputaţilor şi în baza legii nr.544/2001, privind liberul acces la informaţii de interes public, pentru transmiterea stenogramelor ultimelor cinci şedinţe de guvern”, a declarat Viziteu.

 

 

Deputatul USR afirmă că, în România, nu se mai respectă nicio regulă şi nicio lege de când „partidul stat”, PSD, conduce ţara și „cu fiecare zi care trece, PSD devine o problemă de siguranţă naţională”.

 

 

„Dar să ajungem în situaţia în care un consilier, condamnat penal, care şi-a ascuns averea în cimitire şi care a îngropat economia României în perioada cât a fost ministru, conduce şedinţele de guvern, dă ordonanţe de urgenţă care scot în stradă mii de oameni sau discută măsuri de care depinde viaţa cetăţenilor, este mai mult decât inconştienţă sau rea credinţă. Acest fapt arată dispreţul total pe care alianţa PSD-ALDE îl are faţă de cetăţenii României. Cei care ne conduc au uitat pe cine reprezintă. Cu fiecare zi care trece, PSD devine o problemă de siguranţă naţională”, a mai spus Viziteu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed