FĂRĂ PRECEDENT în România: Autostrada ce se termină într-o trecere de pietoni

Cu o întârziere de câteva ore bune, panglica de la intrarea pe autostrada urbană a fost tăiată de câţiva şoferi, care aşteptau să testeze noua porţiune de asfalt. Iar cum momentul trebuia neapărat imortalizat, o parte din echipa de muncitori a “tras puţin pe dreapta” pentru o poză de grup.

 

În cele din urmă, maşinile şi-au croit drum pe autostradă.

 

Iniţial, şoferii s-au bucurat că vor putea circula pe prima autostradă urbană. Însă nu au putut intra pe ea, pentru că nu a fost gata la timp recepţia lucrării. O echipă, care pava ieşirea de pe o trecere de pietoni, era cât pe ce să facă o improvizaţie tehnică de tot râsul: traversarea se oprea într-un transformator.

 

După care şeful i-a pus pe muncitori să mute pavajul, astfel încât să ocolească transformatorul. Nu au fost singurele bâlbâieli. Şoferii au rămas surprinşi de modul în care se termină autostrada la intersecţia cu Şoseaua Petricani: cu semafoare şi treceri de pietoni. Cei care vor să traverseze, apasă butonul şi şoferii care vin în viteză sunt nevoiţi să oprească la culoarea roşie, scrie ProTV. 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed