x


  • EUR
    4.7432
    USD
    4.2921
string(7) "politic"

A apărut primul candidat femeie pentru prezidențialele din toamnă

Ramona Ioana Bruynseels este candidatul Partidul Puterii Umaniste (PPU) la prezidenţiale.

Author: Mihai Voican | Sursa: FINANCIAL INTELLIGENCE | Publicat: 09.06.2019, 9:29

Partidul Puterii Umaniste (social-liberal) şi-a ales sâmbătă, în congres, noua conducere şi şi-a desemnat candidatul la alegerile prezidenţiale din toamna acestui an.

 

Ramona Ioana Bruynseels a fost desemnată candidat al PPU la alegerile prezidenţiale, ea fiind votată în unanimitate pentru această candidatură de cei peste 700 de delegaţi prezenţi la congres.

 

Ramona Ioana Bruynseels a fost consilier de stat pentru mediul de afaceri în aparatul de lucru al premierului Viorica Dăncilă. Aceasta a condus Direcția Coordonare Politici și Priorități, în guvernarea lui Mihai Tudose.

 

Este căsătorită cu Dominic Bruynseels, președinte executiv al First Bank, fostă Piraeus Bank. A fost director executiv pentru programul Repatriot.

 

Totodată, delegaţii Partidului Puterii Umaniste l-au ales în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional pe Cristian Popescu-Piedone, iar Ramona Ioana Bruynseels a fost aleasă preşedinte al Biroului Executiv.

 

Umaniştii şi-au mai ales, sâmbătă, zece vicepreşedinţi şi au votat statutul partidului, programul politic, dar şi o rezoluţie.