A debutat alături de Smiley în SIMPLU și a fost modelul tinerilor din întreaga țară. De pe urma cărui talent extraordinar face azi bani Francezu’

Francezu’, cândva vedeta formației SIMPLU, a debutat și cunoscut celebritatea alături de colegul său Smiley. La 13 ani de la dizolvarea grupului, îl regăsim pe Viorel Alexe Marius făcând lucruri deloc simple, ci mult mai complexe.

După o carieră de 10 ani plini de show-uri în întreaga țară, din cei cinci SIMPLU, doar doi au reușit să rămână în galeria vederelor, Andrei Tiberiu Maria, alias Smiley-care este și unul dintre cei mai importanți producători muzicali ai momentului- și CRBL, mai nou de profesie participant la emisiuni și concursuri de televiziune.

Viorel Alexe Marius, Francezu’, așa cum era cunoscut de adolescenții vremii, se desfășoară astăzi ca artist plastic polivalent. Pictor, grafician, sculptor ori tattoo artist, hainelele personalizate (pictate) de fosta vedetă din SIMPLU fac furori în rândul tinerilor de astăzi care vor să iasă în evidență din punct de vedere al originalității vestimentare.

Artistul face schițe și lucrări grafice pe comandă pentru interioare rafinate și unice, sculptează, tatuează, mai mult, spre bucuria tinerilor ce vor să fie originali personalizează papioane unice, sneakerși, tricouri, iar pentru cei ce vor să se evidențieze pe șosele realizează stickere auto pe comandă.

A debutat alături de Smiley în SIMPLU și a fost modelul tinerilor din întreaga țară. Din ce talent extraordinar face azi bani Francezu’ (FOTO CENTRU)

De pe urma cărui talent extraordinar face azi bani Francezu’, colegul lui Smiley

“Pictura este mai mult decat un hobby. Fac asta de la cinci ani. Cu toate ca nu am terminat o facultate de specialitate, mi-am dat seama ca am un talent nativ pentru pictura si de-a lungul anilor mi-am perfectionat acest talent”, ne spune Viorel Alexe Marius.

În vârstă de 46 de ani, fosta vedetă de la SIMPLU, care a urcat pe scenă alături de mari vedete precum Andra, Marius Moga, Delia, Holograf ori Taxi este nelipsit de la toate târgurile hand made ale Capitalei dar și expoziții consacrate unde a expus propriile lucrări.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri