A fost REPATRIAT un greu! Anul trecut a fost eliberat de doi judecători

Albert Florian Balint, fiul lui Vasile Balint zis Sile Cămătaru a fost adus în țară de poliție, potrivit unor surse judiciare.

În ianuarie anul trecut, judecătorii Diana Mihaela Cotoi şi Romeo Iulian Petcan de la Tribunalul Olt l-au eliberat din arest după ce a fost prins cu permisul suspendat la volanul unui BMW. Mai mult, Balint jr. a fost testat cu aparatul DrugTest şi rezultatul a ieşit pozitiv, însă a refuzat recoltarea de probe biologice.

 

E INCREDIBIL! S-au golit spitalele din București de COVID!

 

 

 

 

”Nu există date din care să rezulte că acesta se sustrage de la buna desfăşurare a procesului penal, se constată inexistenţa unor motive relevante şi suficiente care să justifice, în continuare, privarea de libertate prin menţinerea măsurii arestării preventive, simpla menţinere a temeiurilor de fapt ale arestării iniţiale referitoare la suspiciunea comiterii faptei de care este acuzat, prin raportare la periculozitatea socială concretă a acestuia, nefiind aptă, să justifice, în sine, menţinerea arestării preventive a inculpatului Balint Albert Florian”, se arată în motivarea judecătorilor Cotoi şi Petcan de la Tribunalul Olt prin care l-au eliberat din arest pe fiul lui Sile Cămătaru.

Balint jr fusese arestat pe 28 decembrie de Judecătoria Slatina pentru 20 de zile. Pe 9 ianuarie 2020, Parchetul Judecătoriei Slatina l-a trimis în judecată pentru conducere fără permis şi refuz de la prelevarea de mostre biologice. În cadrul procedurilor de cameră preliminară, Judecătoria Slatina a menţinut măsura arestului preventiv, Albert Balint a formulat apel şi, la 16 ianuarie, Tribunalul Olt l-a eliberat din arest şi l-a plasat sub control judiciar.

 

 

 

 

Pe 19 octombrie 2019, Albert Florian Balint a înjunghiat un tânăr la intrarea într-un club de manele din Timişoara. Victima a relatat că era beat şi a încercat să intre în club, însă nu a fost lăsat de administratoarea localului. I-a dat o palmă, a urmat o încăierare şi a fost scos din club. La scurt timp, fiul lui Sile Cămătaru, Alberto Balint, iubitul fetei, a ieşit din club cu un cuţit în mână, l-a înjunghiat şi a dispărut. Rănitul s-a urcat într-un taxi, însa i s-a facut rău şi a cerut ajutor la 112. Medicii au constatat că rana era superficială.

Poliţiştii credeau că Balint junior era fugit în Germania, însă l-au prins în Bucureşti pe 15 decembrie după o urmărire ca-n filme şi după ce au tras focuri de armă. Şi atunci a fost prins cu permisul suspendat. A fost reţinut şi dus la Timişoara, după care, pe 17 decembrie 2019, a fost eliberat pentru că victima şi-a retras plângerea.

În trecut, Albert Balint, 32 de ani, a fost condamnat pentru trafic de droguri de mare risc la 5 ani şi jumătate de închisoare şi eliberat condiţionat pe bună purtare în octombrie 2014.

Cine sunt judecătorii care l-au eliberat pe Balint jr. Potrivit unor surse judiciare, judecătoarea Diana Mihaela Cotoi este cea care judecă dosarul lui Gheorghe Dincă, suspectul din cazul Caracal, trimis recent în judecată pentru uciderea Luizei şi Alexandrei.

Numele judecătoarei Cotoi apare şi în dosarul fostei preşedinte a Tribunalului Olt, Carmen Marinescu, condamnată definitiv în 2017 la 8 ani de detenţie efectivă pentru că, în 2011, a primit şpagă 200.000 de euro de la Bercea Mondialu ca să îl pună în libertate.

Mita pentru judecătoarea Marinescu a fost primită prin intermediul unui avocat din Baroul Olt, Dumitru Cismaru. Acesta este finul judecătoarei, dar şi rudă cu Darius Vâlcov, fostul primar din Slatina, devenit apoi consilier al premierului Viorica Dăncilă şi mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea. Dumitru Cismaru este unchiul administratorului public al Primăriei Slatina, Cristian Cismaru, care, la rândul lui, este văr cu Vâlcov, potrivit presei locale.

 

 

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed