AcasăNEWSA fost reținut manelistul care s-a filmat la volanul unei autospeciale de...

A fost reținut manelistul care s-a filmat la volanul unei autospeciale de poliție

Tanarul care a aparut la volanul unei autospeciale de politie intr-un clip video pe TikTok a fost retinut sambata seara, pentru 24 de ore, de politistii brasoveni, a informat IPJ Brasov. Tanarul este celebru pe TikTok pentru videouri in care asculta manele sau numara sute de lei.

Politistii brasoveni au stabilit ca acesta are 19 ani si este din judetul Ilfov.

IPJ Brasov a efectuat verificari interne pentru a stabili daca tanarul, care apare intr-o filmare, devenita virala pe retelele de socializare, a avut sau nu acceptul politistilor sa conduca o autospeciala la volanul careia a fost filmat.

Potrivit IPJ Brasov, autospeciala de politie in care se afla tanarul, care nu este politist, apartine Politiei Statiunii Predeal, iar filmarea a fost realizata miercuri seara.

Tanarul in cauza apare pe TikTok intr-un clip de cateva zeci de secunde, in care, aflat la volanul unei masini de Politie, merge „intr-o interventie” si „verifica” alti tineri care ar fi perturbat ordinea si linistea publica.

„Bai, baieti, dati si voi muzica mai incet si va rog eu frumos sa nu mai fie nevoie sa mai vin a doua oara aici. Va rog eu frumos”, le spune el „petrecaretilor”, care ii raspund „Bine sefule, ne scuzi de deranj”.

Clipul are numeroase comentarii, parte dintre acestea critice la adresa tanarului, insa si altele in care tinta glumelor este Politia.

Ultimele Articole