AcasăExterneA găsit o adevărată COMOARĂ în grădina sa! Autoritățile l-au anunțat că...

A găsit o adevărată COMOARĂ în grădina sa! Autoritățile l-au anunțat că poate păstra totul

Niciodată nu este prea târziu să crezi că poate da norocul peste tine. A aflat acest lucru pe propria piele și un pensionar, care a dat peste o adevărată comoară în timp ce făcea treabă prin grădină.

Pensionarul din Hanau, Germania, a găsit în gardul viu de pe proprietatea sa un sac de gunoi plin cu bijuterii și 100.000 de euro, scrie hessenschau.de.

A găsit o adevărată comoară în grădină 

Cum era și firesc, omul nu s-a bucurat de comoară, ci s-a prezentat cu ea la poliție. Cum oamenii legii nu au găsit proprietarul de drept, iar legea din Codul Civil spune că după șase luni, bunul găsit îi revine găsitorului în această situație, pensionarul a intrat în posesia comorii descoperite.

„Am făcut tot ce ne-a stat în putere”, a explicat Thomas Leipold, purtătorul de cuvânt al poliției din Offenbach, Cu toate acestea, descoperirea nu a fost încă atribuită unei persoane. De aceea, găsitorul poate aștepta acum cu nerăbdare bijuteriile în valoare de aproximativ 20.000 de euro și 100.000 de euro în numerar. „A făcut totul bine, raportând descoperirea și apoi a fost răsplătit pentru aceasta”, a mai spus Leipold.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.