A început procesul dintre Antena 1 versus Mihai Bendeac! Postul îi cere daune de sute de mii de euro

 A început procesul dintre Antena 1 și Mihai Bendeac. Actorul, ale cărui producții au adus cândva  audiențe record postului, a părăsit echipa ”iUmor” în urma unui conflict cu colegii din echipa de producție.

Beandeac (40 de ani) a fost timp de 13 sezoane membru al juriului popularei emisiuni, alături de Chello și Delia (între 2016 și 2022). Mai marii postului au apelat la tribunal pentru a rezolva efectele plecării bruște a fostului jurat din formatul de televiziune, dispută ce s-a transformat într-un conflict juritic de amploare.

A început procesul dintre Antena 1 versus Mihai Bendeac! Zilele trecute a avut loc prima înfățișare a părților în fața judecătorului, avocații Antena 1 cerând ca dosarul să fie judecat de o altă secție a Tribunalului București. ”Admite excepţiei necompetenţei materiale procesuale a secţiei a III-a civile a Tribunalului Bucureşti, invocată de reclamantă. Declină cauza, spre competentă soluţionare secţiei a VI-a profesionişti, a Tribunalului Bucureşti. Fără cale de atac” se arată în decizia instanței apărută pe platforma instanțelor de judecată. Prin plecarea sa, Mihai Bendeac ar fi încălcat clauzele contractuale ce prevăd sume de sute de mii de euro.
”Mă roade cumva faptul că nu pot enunța în mod precis ce a condus la această despărțire. Sper din tot sufletul să nu fiu nevoit să ajung într-o fază procesuală unde voi fi obligat să spun motivul”, s-a văzut nevoit Bendeac să le răspundă celor care îl tot întreabă despre motivele pentru care a părăsit ”iUmor”.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed