A pornit sirena ca să-i distreze pe copii! ”Ai un hoț în spate?” VIDEO

0
49

Un poliţist aflat în timpul serviciului se opreşte în dreptul unui grup de copii şi-i invită pe puşti să vadă cum se foloseşte semnalul sonor al staţiei de pe autospeciala de poliţie.

„Mai pune una!“, îl îndeamnă copiii. Imaginile postate pe contul de socializare al poliţistului Viorel Teacă au strâns în câteva ore mii de distribuiri şi comentarii admirative. În imagini este surprins poliţistul Viorel Teacă în timp ce opreşte în faţa unui grup de copii. Îi întreabă ce vârstă au şi îi încurajează să se apropie pentru a vedea cum funcţionează aparatura de pe autospeciala de poliţie.

Copiii îl întreabă la rândul lor dacă a prins vreo hoţ şi dau semne că au şi alte curiozităţi legate de munca de poliţist. Aşa începe un dialog normal, dar atipic pe străzile din România, între poliţist şi copii. „Ia pune muzica aia!“, îndrăzneşte unul dintre copii, iar de aici se porneşte veselia.

Copiii îndrăznesc rând pe rând să testeze staţia. Cel mai îndrezneţ vrea mai mult. „Pistolul?“, întreabă băiatul. „Pistolul nu!“, îl anunţă poliţistul. Distracţia se încheie la scurt timp, pauza echipajului de poliţie în mijlocul copiilor fiind scurtă. „Ultima şi plecăm!“,, îi anunţă poliţistul pe copii.