AcasăSanatateA terminat BAC-ul cu 9.43 și se pregătește să își apere titlul...

A terminat BAC-ul cu 9.43 și se pregătește să își apere titlul european la tenis de masă!

Ioana Sîngeorzan alături de colegele ei din echipa de junioare de tenis de masă a României, merg la Campionatele Europene de la Belgrad să își apere titlul cucerit anul trecut la Varazdin. Tânăra de 18 ani a renunțat la Balcaniadă de unde colegii ei s-au întors cu 22 de medalii, pentru examenul de Bacalaureat pe care l-a luat cu aproape 10.

 

Juniorii și cadeții de la tenis de masă se pregătesc pentru cea mai tare competiție din această vară la care vor merge, Campionatele Europene din Serbia, care vor avea loc la Belgrad, între 6-15 iulie. Tinerii și-au făcut încălzirea la Balcaniada de la Albena de unde au venit încărcați de medalii de aur. „Am câștigat 4 medalii de aur, este un sentiment foarte plăcut, mă bucur că am venit acasă cu 4 medalii strălucitoare” – Elena Zaharia, componentă a echipei naționale de junioare de tenis de masă a României. Ioana Sîngeorzan, colega Elenei de la națională a avut alte priorități! Tânăra și-a dat examenul de Bacalaureat. Pentru mine, a fost o perioadă mai grea pentru că în semestrul al doilea am fost plecată foarte mult la concursuri și de aceea a trebuit să o las puțin mai ușor cu tenisul și să mă concentrez pe școală” – Ioana Sîngeorzan, componentă a echipei naționale de junioare de tenis de masa a României.

Vrea să urmeze Dreptul

Ioana a terminat BAC-ul cu o medie foarte mare și se pregătește să intre la Drept! “Am învățat destul de mult și am reușit să iau 9.43. Obiectivul meu a fost să termin cu media peste 9.00. Mai departe vreau să dau la Drept și să mă axez pe Magistratură” – Ioana Sîngeorzan, componentă a echipei naționale de junioare de tenis de masa a României. Ioana, alături de colegele sale din echipă, Elena Zaharia, Camelia Mitrofan, Evelyn Ungvari și Andreea Teglas merg în Serbia să își apere titulul european pe care l-au câștigat cu echipa, anul trecut, în Croația, la Varazdin. “Emoțiile au început deja dar sunt unele constructive! Putem să ne apăram titlul cucerit în 2021!” – Elena Zaharia, componentă a echipei naționale de junioare de tenis de masă a României. „Sper să ne păstrăm titlul și anul acesta! E tot ce ne dorim!” – Evelyn Ungvari, componentă a echipei naționale de junioare de tenis de masă a României.

 

Sunt în cantonament la Izvorani

Loturile de juniori și de cadeți sunt în cantonament la Izvorani, unde se vor pregăti până luni când vor pleca spre Serbia. Fetele mici se antrenează alături de senioarele Bernadette Szocs, Irina Ciobanu, Adina Diaconu și Andreea Dragoman. „E tare bine să ne vedem cu toții. Se întâmpla asta cam de două ori pe an, înainte de campionatele europene și de campionatele mondiale – Elena Zaharia, componentă a echipei naționale de junioare de tenis de masă a României.

Zaharia e numărul 1 mondial la U19

Cea mai bună jucătoare de tenis de masă din România la U19, Elena Zaharia este și numărul 1 mondial la aceeași categorie de vârstă! „Este un sentiment foarte plăcut să fiu în topul clasamentului dar să fim și realiști, jucătoarele din China sunt în spatele meu și cu ele este mai greu la concursuri. De la jumătatea anului trecut ocup această poziție” – Elena Zaharia, componentă a echipei naționale de junioare de tenis de masă a României.

Ultimele Articole