A1: Patru maşini avariate, trei răniţi uşor şi un autoturism care a ars în totalitate

0
A1: Patru maşini avariate, trei răniţi uşor şi un autoturism care a ars în totalitate

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei A1, primul incident a avut loc la kilometrul 20 al autostrăzii, pe sensul de mers Piteşti – Bucureşti, după ce o maşină a intrat în spatele unui autoturism care circula în aceeaşi direcţie de deplasare, alte două maşini fiind avariate în urma accidentului.

 

Trei persoane au fost rănite uşor, dar au refuzat internarea, cauza producerii accidentului fiind, potrivit poliţiştilor, nepăstrarea distanţei faţă de maşina care circula în faţă.

 

La ora transmiterii acestei ştiri, traficul pe sensul Piteşti – Bucureşti al autostrăzii A1 se desfăşoară îngreunat la kilometrul 20, autoturismele implicate în accident fiind trase pe banda de urgenţă.

 

Tot luni, un alt autoturism a fost distrus la kilometrul 108 al autostrăzii A 1, pe sensul Bucureşti – Piteşti, în zona Bascov, după ce o maşină a luat foc în mers.

 

Şoferul, un bărbat de aproximativ 40 de ani, din judeţul Vâlcea, spune că se îndrepta spre casă, fiind singur în autoturism, iar la un moment dat a văzut că ies flăcări de la motor.

 

Conducătorul auto a tras imediat pe dreapta şi a coborât din maşină, sunând la Serviciul unic de urgenţă 112, la faţa locului sosind o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, al cărei echipaj a stins focul în aproximativ 20 de minute.

 

În timpul intervenţiei pompierilor militari, traficul rutier pe sensul Bucureşti – Piteşti al A 1 a fost blocat. Potrivit pompierilor, nu există victime în urma incendiului, maşina fiind distrusă în totalitate. Şoferul a declarat că nu are asigurare CASCO.