Absolvenții EMBA Bucharest, față în față cu Kienbaum România, Pedersen & Partners și Stanton Chase România

0
Absolvenții EMBA Bucharest, față în față cu Kienbaum România, Pedersen & Partners și Stanton Chase România

Marți, 1 octombrie, absolvenții Executive MBA Bucharest (program oferit în România de WU Executive Academy – parte din cea mai mare universitate de business din Europa) se vor întâlni cu cele mai importante agenții de head hunting pentru a discuta despre oportunitățile profesionale disponibile pe piața din România, dar și din străinătate.

Agențiile participante sunt Kienbaum România, Pedersen & Partners și Stanton Chase România. Conceptul Speed CV Check a fost implementat anul trecut la Viena, pentru toți absolvenții academiei. “Acest eveniment este dovada clară că legăturile formate între alumniii EMBA pe durata cursurilor dar și interacțiunea pe care aceștia au avut-o cu mari companii din lume nu ia sfârșit odată cu obținerea diplomei. Ocazia prezentă este oferită de WU Executive Academy tuturor participanților la program prin rețeaua de studenți și absolvenți WU Executive Club, care cuprinde peste2.000 de membri la nivel mondial și constituie un prilej unic de a interacționa cu cele mai importante agenții de executive search”, transmite Prof. Bodo B. Schlegelmilch, Decan al WU Executive Academy.

 

 

Evenimentul va avea loc la Secția Comercială a Ambasadei Austriei de la București și sunt așteptați în jur de 50 de absolvenți.

 

 

WU Executive Club oferă celor 139 de absolvenți de până în 2013 ai programului din București și managerilor și antreprenorilor din grupa care derulează cursuri în prezent ocazia de a lua parte la numeroase evenimente de carieră, de a întâlni oportunități profesionale de top sau de a construi relații de afaceri eco-culturale cu alți alumni WU EMBA din lume.

 

 

Cursurile de Executive MBA organizate de WU Academy în România încă din 2006 se adresează managerilor si antreprenorilor cu o experiență de minim 5 ani în domeniu, care au înregistrat un progres solid în carieră și care, ghidați de ambiție și motivație, au viziuni clare asupra carierei.Programul din acest an va începe pe 14 noiembrie 2013 și se va desfășura pe parcursul a 14 luni, cursurile având loc în București, în regim part-time.