x


  • EUR
    4.8425
    USD
    4.4163
string(16) "instant-articles"

ACESTA este FILMUL COMPLET al scandalului ”termoscanării” de la KAUFLAND! VIDEO

Apar imagini noi cu scandalul de la Kaufland.

Author: Mihai Voican | Sursa: Money.ro | Publicat: 21.05.2020, 17:29

Noi imagini apar după scandalul de miercuri de la un supermarket din Capitală, acolo unde un bărbat a făcut scandal, după ce a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin. Paznicii au chemat polițiștii și a fost nevoie de 3 echipaje pentru ca omul să fie încătușat și să fie dus la secția de poliție.

 

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

 

Sursa citată a precizat că, la momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

 

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

 

Pe durata stării de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, iar accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.