AcasăEconomieJoburi/HRAcesta este jobul care îți poate aduce chiar și 15.000 de euro...

Acesta este jobul care îți poate aduce chiar și 15.000 de euro pe lună

Un broker de credite în sistem de franciză, dedicat și implicat total în activitatea sa, poate să câștige peste 15.000 euro pe lună, adică peste 180.000 euro pe an, conform reprezentanților AVBS Credit, companie de intermedieri credite bancare.

În contextul actual al pandemiei de COVID-19, brokerajul bancar a cunoscut o dezvoltare accelerată. Oamenii apelează într-un număr din ce în ce mai mare la brokerii de credite, aşadar, doar în prima jumătate a anului 2021, vânzările totale de credite bancare intermediate de către companie sunt cu peste 70% mai mari faţă de aceeași perioadă a anului 2020 și cu 65% mai mari decât au fost în primele 6 luni ale anului 2019.

Brokerul de credite poate să acceseze o franciză în domeniul brokerajului bancar şi să beneficieze de toate facilităţile puse la dispoziţie, alegând să se ocupe de intermedierea creditelor, în contextul în care băncile și IFN-urile au deja stabilite numeroase parteneriate strategice cu brokerii de credite. Ba chiar mai mult decât atât, instituțiile financiare investesc în brokerii de credite deoarece brokerajul bancar a devenit recunoscut ca un puternic canal de vânzări alternative, rentabil și profitabil, pe termen lung.

Angajaţii din domeniul bancar care aspiră la o schimbare şi aleg să se reorienteze în carieră, pot opta pentru a-şi continua planul profesional în brokerajul de credite, ca viitoare alegere. Brokerajul bancar te ajută să treci de la statutul de angajat în sistemul bancar, la cel de antreprenor în brokerajul de credite.

„Brokerajul bancar în cadrul companiei AVBS Credit are ca fundament interesul suprem al clientului în procesul de creditare și încurajarea spiritului antreprenorial al specialiștilor din sistemul financiar-bancar. Astfel, clienții obțin soluții de creditare potrivite lor, iar experții din banking îşi pot continua cariera alături de AVBS Credit, într-un mediu de lucru sănătos, productiv şi eficient”, mărturiseşte Valentin Anghel, CEO & Founder, AVBS Credit.

 

 

 

 

Ultimele Articole