x


  • EUR
    4.8377
    USD
    4.2935
string(7) "politic"

Acesta este omul la care PSD are datorii de milioane de euro

PSD are datorii imense la firma lui Anton Pisaroglu.

Author: Mihai Voican | Sursa: STAREA PRESEI | Publicat: 06.12.2019, 14:24

O parte semnificativă din datoria de 15 milioane de euro a PSD, către firmele și consultanții angajați în campania prezidențială, o reprezintă datoria de 5,9 milioane de euro către firma lui Anton Pisaroglu.

 

Pisaroglu a fost consilierul Vioricăi Dăncilă la Guvern și șeful echipei de consultanți a PSD, pe durata campaniei prezidențiale.

 

Fost șef de securitate și consilier la firmele lui Frank Timiș și Dragoș Dobrescu, potrivit Profit.ro, el a intrat ulterior în consultanță politică.

 

A devenit partenerul lui Alan Blaine Stone, fondator și fost CEO al firmei americane de apărare Circinus Defense LLC, dar și al lui Marshall Comins, un consultant politic cu proiecte în Rusia.

 

G4Media.ro a dezvăluit că PSD a acumulat datorii de aproximativ 15 milioane de euro, La ședința Comitetului Executiv al partidului de miercuri s-a discutat să fie făcut un audit financiar, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

 

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, la finalul ședinței Comitetului Executiv, că „PSD își va onora toate datoriile”.

 

Articolul integral pe STAREA PRESEI