AcasăPoliticAceștia sunt specialiștii chemați de AUR pentru a realiza un proiect de...

Aceștia sunt specialiștii chemați de AUR pentru a realiza un proiect de țară!

Partidul AUR a organizat marți la Parlament o dezbatere cu tema „România. Țară eșuată?”, la care au participat reprezentanții unor partide neprlamentare, dar și reprezentanți din diferite sectoare de activitate. Obiectivul serie de conferințe AUR este realizarea unui proiect de țară, potrivit unui comunicat al partidului.

Pe lângă liderii partidului – George Simion, Claudiu Târziu, Sorin Lavric și Marius Lulea, la dezbatere au luat cuvântul mai multe personaje controversate, prezentate drept specialiști.

Printre cei care au luat cuvântul la dezbaterea AUR se numără Gheorghe Piperea, Eugen Orlando Teodorovici, Radu Ghidău, Marian Cucșa, Cosmina Cerva, Norica Nicolai, Mohammad Murad, Dorin Iacob, Mugur Mihăiescu (Garcea), Dumitru Coarnă și Dumitru Danteș.

La dezbatere, George Simion a spus că a invitat și alți lideri de partide ne-parlamentare să facă parte dintr-un bloc politic ” suveranist”, alături de AUR, la viitoarele alegeri.

Dorin Iacob. A fost mâna dreaptă și șef de cabinet al lui Virgil Măgureanu, primul șef al SRI. A înființat alături de acesta un partid, care a fuzionat ulterior cu PD-ul condus pe atunci de Traian Băsescu.

Dumitru Coarnă. Fost șef de sindicat din Poliție, deputat independent după ce a fost exclus din PSD pentru că a făcut o vizită ”de prietenie” la ambasada Rusiei, în plină invazie în Ucraina.

Gheorghe Piperea, avocat, s-a remarcat în ultimii ani prin atacuri constante la adresa Uniunii Europene și a companiilor multinaționale.

Eugen Orlando Teodorovici a fost una dintre figuri importante ale PSD în epoca Dragnea. A fost ministru al Finanțelor în guvernul Dăncilă. A atacat constant valorile europene.

Norica Nicolai a fost unul dintre ”stâlpii” partidului lui Călin Popescu Tăriceanu, ALDE. Acum, ea nu mai are nici o funcție publică.

Marian Cucșa a fost deputat ALDE, fostul partid al lui Călin Popescu Tăriceanu. Interesant este că el a votat în 2019 pentru instalarea guvernului Ludovic Orban, deși, teoretic, era în opoziție față de PNL.

Mohammad Murad, om de afaceri libanez, venit în România în perioada comunistă pentru a studia Medicina, mai întâi la Iași, apoi în București. Revoluția l-a prins medic la Spitalul ”Colentina” și imediat după schimbarea regimului politic, Murad a început mici afaceri, prima dintre acestea fiind o terasă deschisă în Regie. În 1992 a deschis lanțul de fast-food Springtime, care s-a bucurat rapid de succes la vremea respectivă. Acum e activ în turism, dar a candidat fără succes pentru primăria Mangalia.

Mugur Mihăiescu, cunoscut drept interpret al personajului Garcea din scenetele Vacanța Mare. E patron de restaurante și fost unul dintre cei mai vocali contestatari ai măsurilor de protecție luate în pandemie. Ae un discurs anti-occidental virulent.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.