AcasăGeneralActrița Brooke Shields dezvăluie că a fost violată

Actrița Brooke Shields dezvăluie că a fost violată

În „Pretty Baby: Brooke Shields”, un documentar prezentat în premieră la Festivalul de Film Sundance din Statele Unite, actrița americană Brooke Shields dezvăluie că a fost violată la începutul carierei sale la Hollywood, potrivit Le Figaro.

Fostul fotomodel a ținut secretă identitatea agresorului său, dar a declarat că l-a întâlnit pe bărbat – pe care îl cunoștea – la scurt timp după ce a absolvit universitatea, crezând că este vorba de o întâlnire de afaceri pentru a discuta despre turnarea unui nou film. Bărbatul a dus-o înapoi la hotel, pretinzând că îi va chema un taxi din camera ei. În schimb, el a intrat în baie înainte de a ieși dezbrăcat și de a o viola, a spus ea.

„Eram complet pietrificată”

„A fost ca o luptă… Mi-era teamă că o să fiu sufocată sau ceva de genul ăsta”, a mărturisit actrița în documentar. „Nu m-am zbătut prea mult. Nu am făcut-o. Eram complet pietrificată. Am crezut că „nu”-ul meu ar fi trebuit să fie suficient. Și mă gândeam doar: „Rămâi în viață și pleacă”. După agresiune, Brooke Shields își amintește că l-a sunat pe un prieten care lucra în domeniul securității, Gavin de Becker, care i-a spus: „Este un viol”, la care ea a răspuns: „Nu sunt pregătită să cred”. Până acum, actrița nu vorbise niciodată în public despre acest incident.

Dezvăluirea, care face ecoul valului #MeToo, este unul dintre multele momente emoționante din film, care va fi lansat pe platforma de streaming Hulu în două părți. Prima parte se concentrează pe sexualizarea intensă la care a fost supusă Brooke Shields la o vârstă fragedă, inclusiv o ședință foto nud la vârsta de 10 ani, precum și după apariția sa la 11 ani în filmul Pretty Baby, în care a jucat rolul unei prostituate minore. Actrița, acum în vârstă de 57 de ani, a declarat că a fost „momentul potrivit în viața (ei)” pentru a apărea într-un documentar.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.