Acuzată că „trăiește din banii lui tati”, a intrat în afaceri și a decis să spună lucrurilor pe nume

Gemma Owen (19 ani) este fiica fostului internațional englez Michael Owen (42 de ani), nimeni altul decât Balonul de Aur din 2001.

Presa din Anglia scrie că pe tânără o așteaptă o carieră de succes în afaceri, după ce și-a lansat propria linie de costume de baie în 2020 – „OG Beachwear”.

De asemenea, fiica cea mare a lui Michael Owen este campioană alături de Team GB la dresaj de cai. Ea a reprezentat Marea Britanie la Campionatele Europene din iulie 2021.

Deși mulți au spus că trăiește din banii tatălui ei, Gemma Owen a intrat deja în lumea afacerilor și are propria carieră.

„Am făcut afacerea pe cont propriu. Primesc foarte multe comentarii negative și răutăcioase. Lumea spune că trăiesc din banii lui tati, dar nu este deloc așa. Mă ajută și el, dar cu afacerea m-am descurcat mai mult singură.

Vreau să clarific lucrurile și să vă spun că tata nu s-a implicat financiar în afacerile mele. Am primit bani de ziua mea și acela a fost bugetul meu. Am rămas rapid fără bani și mai sunt atât de multe lucruri pe care le am de făcut cu brandul meu. Acum, va trebui să aștept să fac profit.

Sunt foarte norocoasă, dar pot spune că tatăl meu a fost mai degrabă dur cu mine. Mi-a spus că acesta este bugetul și că el nu mă sponsorizează.”, a spus Gemma Owen, pentru Daily Mail.

Gemma este cel mai mare copil pe care îl au Michael Owen și soția sa, Louise. Cei doi sunt căsătoriți din 2005 și mai au 3 copii împreună: James (16 ani), Emily (14) și Jessica (12).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri