x


  • EUR
    4.8393
    USD
    4.2695
string(16) "instant-articles"

Acuzații grave la adresa lui Nelu Tătaru! Ce nu poate face în Sănătate

Acuzații extrem de grave la adresa lui Nelu Tătaru. S-a aflat ce geșeli a făcut acesta la inisterul Sănătății.

Author: George.Zamfir | Sursa: Money.ro | Publicat: 02.06.2020, 11:38

Deputatul USR, Claudiu Năsui, susține că ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, nu-și va respecta promisiunea, iar oamenii numiți politic în spitale vor întoarce vesta și vor deveni liberali.

”Domnul Tătaru nu va depolitiza sistemul de sănătate.

În cel mai bun caz va înlocui PSD-iștii cu PNL-iști. În cel mai probabil caz, nu va înlocui pe nimeni pentru că PSD-iștii din sistem își vor întoarce vesta și vor deveni PNL-iști, exact așa cum se întâmplă în parlament.

Singurul mod în care sistemul de sănătate se va schimba este dacă noi, pacienții și asigurații vom avea dreptul de a alege.

În momentul acela nici nu va mai conta cine este politicianul pus în fruntea ministerului sănătății. Vom alege cel mai bun spital sau cea mai bună clinică și finanțarea, care oricum vine din banii noștri, ne va urma oriunde am alege.

Dacă spitalele de stat sunt mai bune decât cele private vom merge acolo. Ce va conta nu e dacă spitalul e public sau privat, ci dacă e bun sau nu.

Concurența reală și nu promisiunile pot salva sistemul. În momentul în care pacienții și asigurații vor avea dreptul de a alege și banii vor urmări pacientul, vom putea vorbi de o luptă cu mafia din sistem. Până atunci pleacă unii vin alții. Și de multe ori sunt aceiași care doar își schimbă vesta de pe roșu pe galben și iar invers.”, scrie Claudiu Năsui.