Adela Popescu, o nouă afacere de familie! De acesta se va ocupa fratele său

Adela Popescu a făcut recent o mișcare surprinzătoare în lumea afacerilor.
Deși a luat numeroase pauze de la pupitrul emisiunii, situația financiară i-a permis acest lux. Mamă a trei copii, Adela și soțul ei, Radu Vâlcan, nu se limitează doar la lumea televiziunii. Cei doi dețin o afacere de succes în domeniul publicității, care a generat un profit considerabil. Pe lângă noul centru de wellness, Adela și Radu dețin și acțiuni la un hotel în Vama Veche și un apartament la Olimp.
Vedeta și fratele său au deschis un centru de wellness integrat

Marți seară, fratele vedetei, omul de afaceri Călin Popescu, a inaugurat un centru de wellness integrat în Capitală. La eveniment au participat Adela și Radu, alături de părinții artistei, Doina și Doru Popescu. În vârstă de 37 de ani, Adela are doi frați mai mari: Călin, de 44 de ani, și Bogdan, de 46 de ani. Familia Popescu, cunoscută pentru discreția sa, a fost prezentă în număr complet la această inaugurare.

Servicii Excepționale la Noul Centru de Wellness

Noul centru de wellness oferă o gamă variată de servicii specializate, menite să îmbunătățească starea de bine a clienților. Printre acestea se numără:

  • Acupunctura Emoțională: O metodă inovatoare pentru eliberarea blocajelor emoționale.
  • Floating (Meditația în Apă Sărată): O tehnică de relaxare profundă în soluție salină.
  • Tratamente cu Radiofrecvență Multipolară: Tehnologii avansate pentru întinerirea pielii.
  • Tehnici de Vindecare Tai Chi și Qi Gong: Arte tradiționale pentru echilibrul fizic și mental.
  • Masaj Visceral: Terapie specializată pentru sănătatea organelor interne.
  • Tratamente Avansate pentru Revitalizarea Pielii: Proceduri adaptate nevoilor specifice ale fiecărui client.

Oaspeți de seamă la eveniment. Prima Clientă – Adela Popescu

Inaugurarea a atras un număr impresionant de invitați, printre care multe personalități din showbiz. Laura Cosoi, Sore, Emily Burghelea, Dana Rogoz, Ada Condeescu, Lili Sandu, Majda, Andreea Ibacka, Amna, Shurubel și Andreea Raicu au fost prezente pentru a sărbători alături de Adela și familia sa.

Chiar vedeta Pro TV, Adela Popescu, a fost prima clientă a centrului de wellness, testând pe propria piele serviciile oferite. Prezența sa la eveniment a subliniat încă o dată sprijinul pe care îl acordă familiei și dorința de a promova un stil de viață sănătos și echilibrat.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed