Adelina Pestrițu diagnosticată cu COVID-19! ”Îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei”

Frumoasa Adelina Pestrițu a anunțat că  testul COVID-19 pe care l-a făcut a ieșit pozitiv. Vedeta online-ului autohton ține să-i liniștească pe cei ce sunt îngrijorați din cauza situației sale medicale că starea sa de sănătate este bună, dar că are temeri privind acestă neplăcută situație.

După aflarea rezultatului testului vedeta a ajuns cu mașina personală până la spital. În momentul anunțului aștepta să fie preluată de cadrele medicale de specialitate. În urmă cu ceva zile, Adelina Pestrițu a intrat în contact cu o persoană care avea COVID-19.  Atât ea, cât și soțul său, s-au testat. Uimitor, Virgil Șteblea, soțul aspectuoasei influencerițe a ieșit negativ la test!

Cu ochii în lacrimi, Adelina Pestrițu i-a pus la curent de îngrijorările sale, pe cei 1, 5 milioane de următori ai săi, printr-o video transmisie pe internet.

”Din păcate, zilele trecute am intrat în contact cu un bolnav de Covid, iar după ce au apărut primele simptome, am rămas fără gust și fără miros. Am făcut un test, testul a ieșit pozitiv, iar acum mă aflu în parcarea spitalului. Aștept să fiu internată. Cei din familia mea vor fi testați, respectiv Zeni, bunici, soțul a ieșit negativ. Va țin la curent (…) Nu am știut că persoana respectivă este infectată cu Covid. Eu mi-am făcut testul după ce am rămas fără gust și fără miros. Am mâncat o ciocolată și simțeam că mănânc hârtie. Starea mea de sănătate este deocamdată bună. Asta e. Nu putem să prevedem aceste episoade din viața noastră.Vreau să va mai spun un lucru: îmi este teamă pentru mine și pentru ai mei dar am încredre că totul va fi bine”, a mărturisit Adelina Pestritu cu ochii în lacrimi.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri