x


  • EUR
    4.8700
    USD
    3.9468
string(10) "publicfeed"

Adelina Pestrițu, imagine de infarct în cel mai mic costum de baie!

La două luni de când s-a deschis ”campionatul estival 2020” în care frumoasele și celebrele noastre au intrat sub semnul competiției, etalând imagini incitante în costume de baie, Adelina Petrițu a debutat și s-a calificat direct pe primul loc.

Autor: Florian Gheorghe | Sursa: Money.ro | Publicat: 15.08.2020, 12:48

Bruneta a zăpăcit internetul cu un costum de baie minuscul care lasă mai mult ca niciodată la vedere tatuajul din zona intimă. Sexy Adelina (33 ani) știe să-ți țină milionul și jumătate de admiratori ai săi de pe canalele de socializare aproape.

Nu degeaba a primit trofeul Best Romanian Pop Culture Influencer 2019, la gala Premiilor E!People s. Zilnic postează imagini care pare că sunt de interes pentru cei ce intra zilnic pe internet direct la pagina vedetei.

Trupul său parcă sculptat completat de incitantul costum de baie roz- arămiu cu care s-a pozat a făcut ravagii printre admiratorii săi. Ce-i drept, vedeta de televiziune și influencerița arată impecabil și are o condiție fizică foarte bună, antrenamentele sportive fiind pe lista sa de priorități zilnice. Muncește mult la sală astfel încât, după antrenamente, renunță la haine și face spectacol pe plajă ori la piscină.

Adelina Petrițu a hotărât să ”dezvăluie” poate mai mult  decât trebuia, în cel mai mic costum de baie cu care s-a lăudat vreodată.