x


  • EUR
    4.8738
    USD
    4.0025
string(10) "publicfeed"

Adevărul despre Lidia Buble: Am învățat valoarea banului. Mi-am dat seama că e destul de greu

Lidia Buble a făcut o serie de mărturisiri legate de copilăria sa și de lipsurile pe care le-a avut în urmă cu câțiva ani.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money&People | Publicat: 04.08.2020, 10:21

Într-un interviu acordat pentru VIVA, artista a mărturisit momentele dificile prin care a trecut și cum a trecut peste unele dintrele cele mai grele perioade din viață.

Întrebată dacă a cunoscut lipsuri financiare, vedeta nu s-a abținut și a vorbit deschis despre situația materială a familiei sale.

„Nu putem vorbi, neapărat, despre lipsuri financiare. Noi eram 11 copii, iar părinții întrețineau întreaga familie dintr-un singur salariu și o mică afacere. Nu cred că am dus-o mai rău decât alții, dar, cu siguranță, nici mai bine. Asta ne-a învățat să apreciem valoarea banului, să știm că nu ni se cuvine totul și că trebuie să muncim pentru lucrurile pe care ni le dorim. Nu prea împărșeam cu frații mei, eram puțin egoistă, dar acum lucrurile s-au mai schimbat. Împart și chiar îmi face plăcere să le fac cadouri, în special surorilor mele și nepoțeilor”, a spus lidia.

Întrebată despre cum a ajuns în Capitală și cât de greu i-a fost la început de drum, vedeta a spus totul în detaliu.

„Venisem să îmi continui studiile și mi-am dat seama că este destul de greu, totul costa dublu, de la chirie până la mâncare. Am muncit din prima zi, încă de când am ajuns în București. Am fost bonă un an și jumătate, am fost reprezentant la un brand auto, dar știți deja povestea mea.

Am tot spus, lucrurile acestea m-au întărit, iar fiecare job m-a făcut să fiu mândră de mine, atât timp cât am muncit pentru fiecare bănuț în parte și nu mi-a fost rușine cu niciun job pe care l-am avut. Nu pun la suflet criticile pe seama acestui subiect, pentru că nu am de ce, mai ales că sunt știute aceste lucruri”, a mai spus Lidia Buble.