Adi Sână și Anca Serea plătesc rate colosale la noua locuință, o vilă cât un bloc: ”O să muncim foarte mulți ani!” Casa a costat 500.000 euro

După doi ani în care au stat cu șase copii cu chirie, Anca Serea și Adi Sână au decis să merită să cumpere ultima locuință în care s-au acomodat.

O decizie îndelung discutată în familie, mai ales să nici fosta vedetă de televiziune și nici muzicianul nu au avut atât de mulți bani de ”blocat”, circa jumătate de milion de euro.

O vilă cât un bloc, situată într-un complex din zona de nord a Capitalei,  în care cei doi, dar și fiecare din cei șase copii de care se îngrijesc, au mai mult spațiu, propriile camere, mai multe băi, dar și living, garaj, chiar și grădină.

Adi Sână și Anca Serea, plătesc rate colosale la noua locuință, o vilă cât un bloc. Are două etaje și spațiu pentru cei 8 membri ai familiei

”Nu este vorba despre un lux sau o fiță, am achiziționat casa ca investiție pentru viitor, pentru că în complexul acesta în care stăm sunt foarte mulți expați. Este o casă pentru care am muncit și încă o să mai muncim foarte mulți ani, probabil, pe parcursul întregii noastre vieți”, a spus Anca Serea, fosta prezentatoare a știrilor sportive de la Prima TV care a plătit avansul la noua casă cu banii luați pe fostul domiciliu al familiei, o casă în Cernica. Totuși, mărimea sa și munca de întreținere o copleșește pe mămica Anca Serea. În plus este și foarte costisitoare și ”obositoare”, căci are două etaje.

Părinți pentru șase copii, jumătate adolescenți, Anca Serea și Adi Sînă au cea mai mare familie din showbiz-ul autohton, motiv pentru care spațiul a fost mereu o problemă, mai ales după venirea pe lume a celui de-al șaselea copil, Leah-Maria (4 ani).

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed