AcasăMoney&PeopleSoți dar și parteneri în afaceri! Adi Sînă a lăsat muzica pentru...

Soți dar și parteneri în afaceri! Adi Sînă a lăsat muzica pentru un business de succes derulat cu soția sa

După 30 de ani de succese muzicale, Adi Sînă, Akcent așa cum s-a făcut cunoscut la nivel mondial, a luat o pauză de la muzică.

Soțul Ancăi Serea, a pus bazele unei afaceri cu produse cosmetice organice care au mare priză pe piață. Afacere care începe de la producție, pentru care și știrista de la Prima TV a fost nevoită să renunțe la munca în televiziune.

Împreună de 10 ani, cei doi care cresc împreună și șase copii, Adrian și Anca Serea Sînă sunt încâtați că fac echipă și acasă, și la birou, iar produsele ce se identifică prin numele fostei vedete de televiziune se bucură de succes. ”Am lansat o nouă gamă anti aging împreună cu un producător italian consacrat de ulei de măsline și aloe vera. Este vorba de un ser cu acid hialuronic și o cremă hidratantă pe bază de aloe vera și ulei de masline. Toate produsele pe care le distribuim au certificări organice”, ne spune Adi Sînă, muzicianul ale cărui melodii s-au auzit pe patru continente.

Adi Sînă a lăsat muzica pentru un business de succes derulat cu soția sa

”Acum ştiu totul despre vopsele de păr, creme anti îmbătrânire. M-am documentat foarte mult cu un an înainte de pandemie, am deschis magazinul acesta. Iar în pandemie ne-am extins şi am învăţat foarte multe lucruri despre zona asta. Cosmeticele îmi ocupă 80% din timp, iar muzica doar 20%. Acum ne ocupăm de firma noastră online de cosmetice. Am muncit mai mult în pandemie decât în timpuri normale într-un alt domeniu”, ne spune Adi Sînă, care, dintr-o fericită inerție, contină să rămână o reală vedetă a muzicii în Pakistan și India.

 Lucrurile le merg bine pe toate planurile, Anca Serea și Adi Sînă mutându-se într-o casă nouă, desrtul de spațioasă pentru familial or numeroasă. O proprietate cu două nivele, evaluată la jumătate de milion de euro.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.