AcasăMoney&PeopleAdrian Daminescu își anunță retragerea din viața publică. Voce emblematică a muzicii...

Adrian Daminescu își anunță retragerea din viața publică. Voce emblematică a muzicii ușoare, solistul se confruntă cu probleme de sănătate

O veste nu tocmai bună pentru admiratorii lui Adrian Daminescu. Artistul, emblematic pentru muzica ușoară românească, își anunță retragerea din viața publică.

”Un an de când Dumnezeu mă sprijină să merg mai departe. Mulțumesc îngerilor mei”, a postat artistul pe pagina sa de socializare.

 În vârstă de 65 de ani, artistul ce a făcut cunoscute mari succese ale muzicii de odinioară, amintim ”Și m-am îndrăgostit de tine”, ”Prietene” ori ”Într-o zi!” se confruntă cu probleme de sănătate și se află într-o stare de recuperare. Decizia de a se depărta de scenă a fost luată la recomandarea medicilor. În ultimii ani, solistul emblematic pentru muzica ușoară românească  și-a rărit aparițiile și din cauza faptului că a acceptat funcția de director la Circului Metroplitan București. Și în acest moment colaborează cu instituția aflată sub patronatul Primărieri București, în calitate de director artistic.

Adrian Daminescu își anunță retragerea din viața publică la recomandarea medicilor

Artistul o are alături pe Dana Daminescu, soția sa,  despre care solistul a declarat că este persoana care i-a salvat, la modul propriu viața. Conform declarației de avere publicată în postura de director al Circului Metropolitan din București, Adrian Daminescu deține circa 21.000 metri pătrați de teren în județul Ilfov, unde și-a ridicat și o casă cu o suprafață locuibilă de 468 de metri pătrați, în 2017.

De cinci decenii pe scena muzicală, puțini știu că artistul, fiul marilor muzicieni Constantin Daminescu, ( compozitor și dirijor) și mama Aznif Elisabeta Daminescu, (soprană a scenei lirice) a debutat în legendara formație rock Promusica, alături de  Ilie Stepan și Erly Krauser, fost membru Phoenix. Înainte să devină un popular solist pop, Adrian Daminescu a cânta cu Basorelief, Blitz și Columna.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.