AcasăMoney&PeopleAdrian Enache aduce pe scenă 40 de vedete în cel mai mare...

Adrian Enache aduce pe scenă 40 de vedete în cel mai mare spectacol al său

Adrian Enache strânge crema soliștilor de muzică ușoară și pop-ului românesc, într-un spectactacol grandios, la Sala Palatului. Distribuția nu e deloc mică, însă solistul face eforturi pentru a găsi fondurile necesare unei astfel de producții care se ridică la zeci de mii de euro.

Maraton concertistic ce se vrea și un tribut adus marilor artiști ai muzicii ușoare românești. Nu mai puțin de 40 de vedete ale scenei, soliști și instrumentiști, îi vor fi alături la festivalul muzical ce va avea loc pe 4 noiembrie.

Printre cei pe care Adrian Enache îi va avea alături în spectacolul a cărui denumire ”conduce” la sloganul unei campanii publictare  (solistul și prezentatorul de televiziune este imaginea unui important lanț de farmacii, alături de doamna cântecului popular Maria Dragomiroiu), îi amintim:

Daciana Sârbu a dat politica pe lucruri mai dulci. Fosta europarlamentară a deschis a patra cofetărie

Adrian Enache aduce pe scenă 40 de vedete într-un maraton muzical dedicat titanilor muzicii ușoare românești

Monica Anghel, Marcel Pavel și Nicoleta Matei (de asemenea, artistă ce reprezintă imaginea respectivei rețele de farmacii), Pepe, Aurelian Temișan, Raoul, Mirela Vaida, Diana Matei, Daniel Iordăchioae, Minodora, Ionuț Galani, Adina Sima, Rareș Varniote și în ultimul rând fiica sa, solista Diana Enache.

Cum obrazul subțire pe cheltuială se ține, Adrian Enache și invitații săi vor fi acompaniați de The Twins Band (Ruxandra și Beatrice Galeriu), formație ce a cântat la evenimente cu mare ștaif în întreaga lume.

Adrian ”din inimă” Enache este cel mai important spectacol al artistul de la lansarea sa, la începutul ailor ’90.

Cine gătește grozăviile de la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”? S-a gustat frigărui de insecte, ciorbă de păianjeni, mâncare de viermi ori ochi de vacă

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.