Adrian Mutu este dorit de Real Madrid

0
Adrian Mutu este dorit de Real Madrid

Cel mai reprezentativ exemplu este cel al starului Adrian Mutu. Coroborat cu evoluţiile din Serie A, atacantul de 28 de ani a devenit o opţiune serioasă pentru Real Madrid.  20 de milioane de euro şi un salariu de 5 milioane. Aceasta este oferta spaniolilor. Mutu nu este însă de acord. ”Vreau să îmi închei cariera la Fiorentina”, a declarat el pentru publicaţia italiană, Guerin Sportivo. La Fiorentina, Mutu are contract până în 2011 şi câştigă în prezent 1,8 milioane de euro pe sezon.

Spre deosebire de Mutu, eroul victoriei cu Olanda, Dorin Goian, este tot mai aproape de despărţirea de Steaua. Patronul Gigi Becali a cumpărat drepturile integrale asupra jucătorului pe care îl deţinea în coproprietate cu FCM Bacău. Gruparea din Moldova s-a ales cu un milion de euro în urma tranzacţiei. Steaua speră să obţină în schimbul său de cel puţin cinci ori mai mult. Transferabil este şi Nicolae Dică. Nefolosit împotriva batavilor, atacantul Stelei este dorit de grecii de la Olympikos, având o valoare de piaţă de aproximativ patru milioane.

Alţi tricolori vizaţi de grupări din afara ţării sunt dinamoviştii Bogdan Lobonţ, cel mai folosit jucător al României în preliminariile Campionatului European, şi Ştefan Radu. De asemenea, Răzvan Raţ este vizat de mai multe grupări din Premier League, printre care şi Newcastle. România evoluează mâine în Luxemburg, unde poate sărbători calificarea dacă învinge, iar bulgarii se împiedică în deplasarea din Albania.