AcasăEconomieAeroportul Sibiu a sărbătorit atingerea pragului de 500.000 de călători, pentru prima...

Aeroportul Sibiu a sărbătorit atingerea pragului de 500.000 de călători, pentru prima dată de la debutul pandemiei

”Pasagerul cu numărul 500.000 în anul 2022 a fost sărbătorit la zborul de sosire de la Londra Luton, care a aterizat la ora 12:39, zborul fiind operat de compania aeriană Wizz Air. Micul pasager norocos a fost întâmpinat la debarcare în prezenţa reprezentanţilor aeroportului şi ai companiei aeriene şi premiat simbolic cu o geantă de voiaj oferită de Art & Craft România, un partener de tradiţie al aeroportului din Sibiu, materiale promoţionale personalizate cu logoul aeroportului şi o plachetă care să marcheze acest moment memorabil atât pentru pasager, cât şi pentru aeroportul din Sibiu”, a transmis, vineri, Aeroportul Sibiu.  

În plus, compania aeriană Wizz Air, prin intermediul echipajului de zbor, a oferit pasagerului o machetă cu aeronava Wizz Air, precum şi un voucher cadou.  

”Atingerea pragului de 500.000 de pasageri în anul 2022 reprezintă un punct de reper pentru redresarea şi dezvoltarea operaţiunilor de transport aerian disponibile la Aeroportul Internaţional Sibiu, după o perioadă extrem de dificilă şi plină de provocări apărute, în contextul pandemiei COVID-19, în industria aviatică. Această cifră confirmă perspectivele de evoluţie pozitivă şi ne motivează în continuarea eforturilor de dezvoltare a traficului de pasageri la Sibiu şi de extindere a infrastructurii aeroportuare care să susţină creşterea volumului de pasageri care tranzitează Aeroportul Internaţional Sibiu”, au transmis reprezentanţii aeroportului.  

În decembrie 2017 a fost sărbătorit pentru prima dată pasagerul cu numărul 500.000 procesat într-un an caledaristic la Aeroportul Internaţional Sibiu. 

 

 

Ultimele Articole