AcasăActualitateJustitieAfaceri necurate în ”Republica Ploiești”. Notari publici, dezvoltatori imobiliari și funcționari din...

Afaceri necurate în ”Republica Ploiești”. Notari publici, dezvoltatori imobiliari și funcționari din Primărie, cercetați de DNA

Procurorii DNA fac ample investigații într-o afacere imobiliară suspectă, in cadrul unui dosar penal proaspăt deschis la unitatea din Prahova. In atenția Direcției Naționale Anticorupție ar fi câțiva oameni de afaceri, notari publici dar și funcționari din Primăria Ploiești.

O firmă de construcții cumpără un teren in Ploiești, loc unde vrea să ridice câteva blocuri, încep procedurile, se fac acte și se apucă de lucru. Până aici, nimic suspect. Totul până când locatarii vecini cu viitoarele clădiri văd pe un panou de informare ce urmează a fi construit lângă casele lor.

Astfel, oamenii care locuiau in zonă au constatat că viitoarele clădiri de locuințe vor avea un regim de înălțime diferit de cel indicat in Planul Urbanistic Zonal. Ce însemna asta? Mai toți proprietarii de case din zonă urmau a se trezi cu niște blocuri uriașe la doar câțiva metri de locuințele lor, astfel fiindu-le umbrite casele pe aproape tot parcursul zilei, lucru care, conform legii este interzis.

Articolul integral pe antena3.ro

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.