AFI Europe a investit 650.000 de euro pentru a monta sisteme de purificare a aerului în trei centre comerciale din România

0
19
AFI Europe a investit 650.000 de euro pentru a monta sisteme de purificare a aerului în trei centre comerciale din România

„Am răspuns prompt măsurilor impuse de autorităţi, am fost în dialog constant cu acestea încă de la debutul crizei sanitare şi continuăm să fim. Prioritatea noastră este sănătatea tuturor părţilor implicate. Cu scopul de a crea un spaţiu si mai sigur pentru cei care cumpără sau lucrează în  magazinele centrelor comerciale, AFI Europe continuă să investească şi în 2021 în această direcţie, iar dotarea celor trei centre comerciale cu sisteme a implicat investiţii în valoare totală 650.000 de euro”, a declarat directorul general al AFI Cotroceni, Sorin Scintei.

AFI Europe a implementat luna aceasta în cele trei centre comerciale(AFI Cotroceni, AFI Ploieşti şi AFI Braşov) una dintre cele mai performante tehnologii pentru îmbunătăţirea calităţii aerului în clădiri prin instalarea unui filtru de aer de tip GPS (Global Plasma Solutions), care utilizează tehnologia NPBI (NeedlePoint Bi-Polar Ionization). 

“Am luat decizia fermă de a investi într-un nou sistem de purificare a aerului, fără ozon, care îmbunătăţeşte calitatea aerului şi protejează împotriva virusurilor şi bacteriilor, în toate spaţiile publice, inclusiv în lifturi”, a declarat directorul general al AFI Europe Romania si Republica Ceha, Doron Klein.

AFI Europe face parte din AFI Properties şi se ocupă cu administrarea şi dezvoltarea centrelor comerciale din Europa Centrală şi de Est din 1997. Grupul operează în România, Cehia, Polonia, Germania, Bulgaria, Sebia, Ungaria şi Letonia. Compania deţine 300.000 de mp de spaţii de birouri şi 170.000 de mp de spaţii comerciale, în România.