AcasăEconomieAutoAi nevoie de bani rapid: folosește-ți mașina pentru a primi un împrumut

Ai nevoie de bani rapid: folosește-ți mașina pentru a primi un împrumut

Uneori, te poți găsi într-o situație în care ai nevoie urgentă de bani. Circumstanțele fac imposibilă obținerea unui împrumut bancar tradițional. O soluție poate fi să folosești mașina ca garanție sau, cu alte cuvinte, să îți amanetezi vehiculul. Acesta îți poate permite să scapi de probleme în orice moment.

Transformă-ți mașina în numerar cu ajutorul unei instituții financiare nebancare. Experții companiei sunt gata să îți ofere o evaluare gratuită și fără obligații, iar banii îi vei primi în maxim 24 de ore. Îți poți vinde mașina pentru numerar sau o poți folosi ca garanție pentru un împrumut de amanet, linia de creditare ajungând până la 150.000 euro.

Evaluarea corectă și exactă a mașinii tale se află doar la câteva clicuri sau un telefon distanță. Poți aplica online pentru a afla cât valorează vehiculul tău și poți decide dacă vei accepta sau nu varianta oferită. Dacă răspunsul va fi pozitiv, atunci vei avea acces la bani în maxim 24 de ore, iar plata va fi făcută prin transfer bancar.

Cum funcționează un împrumut cu o mașină drept garanție?

Primul lucru pe care trebuie să îl iei în calcul este că, pentru că mașina acționează ca garanție de plată, nu vei putea continua să o folosești pe parcursul perioadei contractuale. Pur și simplu, vei primi banii conveniți cu condiția să-i rambursezi în perioada stabilită la semnarea contractului. 

Este important de știut că se poate accesa un împrumut cu aceste caracteristici doar dacă deții un vehicul cu starea tehnică bună. Chiar dacă există anumite probleme cu băncile sau alte instituții bancare, pentru o companie precum Kapital Credit Amanet Auto nu este un motiv de refuz, și se va acorda maximum 75% din valoarea evaluată a vehiculului. Un lucru pe care îl poți face este să verifici și singur care este valoarea reală a mașinii în acel moment. Doar folosește modelul și marca mașinii tale și vei obține o valoare aproximativă a prețului mașinii. 

Indiferent de toate acestea, trebuie să te asiguri că poți rambursa împrumutul sau vei pierde mașina. În plus, trebuie să fii foarte clar cu privire la dobânda aplicată acestuia, precum și restul condițiilor de finanțare și că acestea nu sunt de fapt un contract de vânzare a vehiculului cu schimbare de proprietar.

Aceste operațiuni sunt de obicei mai rapide decât cele tradiționale, dar, în orice caz, va fi necesar să treci mai întâi prin evaluarea vehiculului pentru ca societatea financiară să stabilească o sumă maximă a creditului. De îndată ce datele au fost verificate, va fi momentul semnării contractului. Cu toate acestea, contractul pot fi foarte ușor  de încheiat, într-o perioadă foarte scurtă, deoarece trebuie prezentate mai puține documente (doar actul de identitate al proprietarului mașinii și talonul și certificatul de înmatriculare). În acest caz, deținerea mașinii este suficientă pentru ca firma de amanet auto să considere că banii pot fi rambursați.

Lucruri pe care trebuie să le faci înainte de amanetarea mașinii

Compania este obligată prin lege să verifice că ești proprietarul legal al oricărei mașini pe care dorești să o vinzi sau să o amanetezi. De aceea, actul tău de identitate și actele mașinii sunt singurele documente de care vei avea nevoie pentru a-ți putea amaneta mașina. Acest lucru se aplică în cazul unei persoane fizice, iar pentru o persoană juridică, este necesar CUI-ul și actul constitutiv al firmei și ștampila. După cum poți observa, nu este nevoie de multă birocrație și totul poate fi finalizat în cel mai scurt timp.

Se presupune că știi cât de mult vrei să împrumuți. Vei fi întrebat cât dorești să împrumuți , chiar dacă este menționat faptul că se poate primi până la 75% din valoarea mașinii. Nu trebuie să împrumuți suma oferită; poți solicita o sumă mai mică dacă este tot ce ai nevoie.

Apreciază-ți singur vehiculul. Merită să îți faci o idee despre cât valorează mașina ta înainte de a completa o cerere de evaluare a autovehiculului. Această evaluare este realizată de specialiști ai instituției financiare, care vor da tot timpul dovadă de profesionalism și transparență.

Ține cont de toate aspectele legate de amanetarea mașinii

Nu îți fie teamă să pui întrebări dacă nu înțelegi anumite lucruri. Dacă nu ești sigur cum funcționează un împrumut de amanet, cât trebuie să plătești înapoi, termenele limită și alte detalii, pune întrebări. Echipa instituției financiare va fi alături de tine și îți va oferi consiliere încă din momentul cererii pentru evaluarea gratuită și până la finalizarea perioadei stabilite în contract.

Nu trebuie să te simți obligat să îți dai acordul pentru un împrumut. După ce ți-a fost evaluat vehiculul și ai aflat cât de mult poți obține prin amanetarea acestuia, ești liber să te răzgândești. Nu ai nicio obligație prin care trebuie să închei contractul.

Nu îți fie teamă să ceri o prelungire a contractului dacă ai probleme cu rambursarea împrumutului de amanet. Majoritatea instituțiilor îți vor oferi opțiunea de a prelungi împrumutul dacă nu îl poți plăti integral până la sfârșitul contractului încheiat inițial. Reține că există o taxă suplimentară pe care o vei datora de fiecare dată când prelungești împrumutul. 

După cum poți vedea, există multe lucruri de făcut și de luat în calcul pentru a obține un împrumut de tip amanet auto. Cel mai important, este o idee bună să alegi o instituție financiară nebancară ce are experiență în împrumuturi de acest fel, cum ar fi Kapital Credit Amanet Auto. Echipa companiei este alături de tine pentru a te ajuta să obții banii de care ai nevoie, împreună cu un serviciu excelent pentru clienți.   

Un împrumut de tip amanet auto nu îți va rezolva toate problemele, dar îți poate oferi banii de urgență de care ai nevoie pentru a ieși dintr-o situație dificilă. Indiferent de istoricul tău de credit sau statutul de angajare, poți obține un împrumut care are la bază mașina personală. Singurele cerințe pentru împrumutul de acest fel este să ai cel puțin 18 ani, iar mașina să fie pe numele tău. Cele mai multe împrumuturi sunt aprobate în 30 de minute sau mai puțin, ceea ce înseamnă că vei ieși pe ușă cu banii de care ai nevoie în mână. 

Deci ce mai aștepți? Ajutorul financiar de care ai nevoie este la doar o scurtă călătorie cu mașina la sediul firmei de amanet auto. 

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.