x


 • EUR
  4.6669
  USD
  4.0761
 • 17° C
  Vremea
  Bucuresti
  Vant

  2 km/h
  Umiditate

  76%
  Presiune

  34203 hPa
string(4) "news"

“Ajungem la închisoare dacă NU plătim taxele din care conducerea ţării POATE FURA fără să păţească NIMIC!”

Mediul fiscal românesc nu pare să meargă spre bine, ci spre rău. Lucrurile se schimbă mereu şi trebuie să te adaptezi din mers. Mai apare câte o idee, cum a fost split TVA, care ne-ar fi omorât pe toţi. Ar fi trebuit să angajezi un om care să se ocupe exclusiv de asta, ceea ce ar fi mărit costurile, a declarat OLIVIA NECHITOAIA, antreprenor, la Capital Live.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 10.01.2018, 15:53 | Actualizat: 10.01.2018, 15:53

Antreprenorii se feresc să atragă atenţia asupra problemelor care îi afectează cel mai mult deoarece se trezesc cu controale, fie aceastea de bună credinţă sau nu.

 

ANAF-ul este foarte prost organizat şi nu din cauza anajaţilor ANAF, ci din cauza sistemului foarte prost organizat, lipsit de proceduri pentru rezolvarea anumitor probleme. O astfel de problemă o reprezintă mutarea sediului firmei. Activitatea firmei poate fi blocată pentru mai bine de două săptămâni atunci cand îţi muţi sediul firmei, din cauza birocraţiei,  chiar dacă această mutare are loc în acelaşi sector. Poţi deveni suspect de evaziune fiscală dacă îţi muţi sediul. Eşti prezumat infractor şi acest lucru nu este normal.

Rezumatul vieţii româneşti în momentul de faţă e că ajungem la închisoare dacă nu plătim taxele din care conducerea ţării poate fura fără să păţească nimic.

 

 

mai multe, pe capital.ro